New Life TM

Η πρώτη πλήρης & ασφαλής πλατφόρμα ιατρικής αισθητικής για πρόσωπο και σώμα με την μέθοδο Β.Ε.Α.Μ ΤΜ

Πληροφόρηση: PURESSENCE

345New Life TM by Venus Technologies

O τομέας της ιατρικής αισθητικής είναι ένας γοργά αναπτυσσόμενος κλάδος με υψηλές απαιτήσεις.
Οι ιατροί δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί καλούνται να επιλέξουν τον εξοπλισμό τους μέσα από μια πλειάδα συσκευών με κριτήριο την ασφάλεια, το αποτέλεσμα και την τεχνολογία που χρησιμοποιούν.

Υπάρχει στην αγορά συσκευή που διαθέτει πλήρη πλατφόρμα εφαρμογών, με άμεσα ορατά αποτελέσματα και από την πρώτη κιόλας θεραπεία, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στο δέρμα, όπως ευρυαγγείες ή και τον τραυματισμό του συνδετικού ιστού (όπως με τη μέθοδο των κυλίνδρων), ενώ να λειτουργεί και με τεχνολογία που να μιμείται και να ενεργοποιεί την φυσική διεργασία του ανθρώπινου σώματος.

Στις αίθουσες της COSMEKON μπορείτε να γνωρίσετε αυτή την συσκευή!
Το New Life TM είναι μια επαγγελματική ιατρική συσκευή ηλεκτρομυοδιέγερσης με την πατενταρισμένη τεχνολογία Β.Ε.Α.Μ TM , μηχάνημα Νέας Γενιάς, για προηγμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις.
Τεχνολογία Β.Ε.Α.Μ ΤΜ

Η Βιολογική μηχανή που λέγεται Μυς και η Ασφαλής Τεχνολογία Β.Ε.Α.Μ ΤΜ

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια μηχανή η οποία οφείλει την κίνησή της στους μύες. Το μυϊκό σύστημα αποτελείται από 600 μύες οι οποίοι αποτελούν το 40-60% του βάρους ενός ατόμου. Εξασκώντας το σύστημα αυτό έχουμε καύση του λίπους, την εξάσκηση του μυ και συνεπώς ένα υγιές και όμορφο σώμα. Κάθε μυς αποτελείται από χιλιάδες έως και εκατομμύρια μυϊκές ίνες που συστέλλονται με την επίδραση ενός ηλεκτρικού ερεθίσματος που φέρεται με μια νευρική ίνα στον μυ. Το ερέθισμα για τη συστολή είναι ένα βιο-ηλεκτρικό σήμα (νευρική ώση).

Μόλις το σήμα φτάσει στην τελική κινητική πλάκα της μυϊκής ίνας απελευθερώνεται από την απόληξη του νευρικού κλωνιού μια νευροδιαβιβαστική ουσία. Αυτή η ουσία μέσα σε χρόνο μικρότερο του ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου επιδρά στην κυτταρική μεμβράνη της μυϊκής ίνας και την διεγείρει.
Με την σειρά της η βιο-ηλεκτρική αυτή διεργασία επιδρά στα σημεία των μυϊκών ινιδίων όπου τα δυο είδη των μικκυλίων γειτονεύουν μεταξύ τους και προκαλεί τη σύνδεσή τους, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται η διάσπαση ΑΤΡ προς ADP και φωσφορική ρίζα και η ενέργεια που απελευθερώνεται με τον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται για την κάμψη του μυ. Μετά την διαδικασία αυτή η μυϊκή ίνα μεταπίπτει σε κατάσταση ηρεμίας, δηλαδή σταματά να συστέλλεται.

Η τεχνολογία Β.Ε.Α.Μ ΤΜ βασίζεται σε παραμέτρους μικρορεύματος και στον συνδυασμό 12 διαφορετικών τύπων κυμάτων ρεύματος που ενεργοποιούν τη διαδικασία αυτή, επιταχύνοντας την βιο-ηλεκτρική διεργασία του σώματός μας με φυσικό τρόπο, αυξάνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό.

Πλήρης Πλατφόρμα Εφαρμογών

346Το New Life TM παρέχει μια πλατφόρμα εφαρμογών που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, δίνοντας την δυνατότητα επιλογής εφαρμογών.
Για το πρόσωπο: Μείωση ρυτίδων, Lifting προσώπου, Μεσοθεραπεία, Σύσφιξη, Θεραπεία ήπιας ακμής, Skin rejuvenation.

Για το σώμα: Μείωση της περιφέρειας, Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Μείωση της κυτταρίτιδας, Ανόρθωση στήθους και γλουτών, Λεμφικό μασάζ, Ρεφλεξολογία και Pain management.

Άμεσα Κλινικά Αποτελέσματα

Κλινικές μελέτες έδειξαν μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή από 2 έως 4cm περιμετρικά για το σώμα και ορατή μείωση των ρυτίδων και lifting προσώπου.
Ο κύκλος των θεραπειών ολοκληρώνεται για το πρόσωπο σε 10 συνεδρίες και για το σώμα σε 12-13 συνεδρίες με συνολική απώλεια έως και 10cm.

To New Life TM καλύπτει όλες τις προδιαγραφές σύγχρονης και ασφαλούς συσκευής και διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης με ισχυρό επεξεργαστή, προσφέροντας εκατοντάδες επιλογών και προγράμματα για εξατομικευμένες θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών σας.

Μια έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών, προηγμένης τεχνολογίας HMI (Human Machine Interface), καθοδηγεί τη διαδικασία της θεραπείας βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος για την εκμάθηση του συστήματος. Η οθόνη αφής δείχνει ακριβώς πώς να πραγματοποιούνται οι θεραπείες σύμφωνα με τους μύες, τους λεμφικούς αδένες και τα ενεργειακά σημεία του σώματος, αποδίδοντας επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς το ρίσκο για λάθη.

Το New Life TM κατασκευάζεται στο Ισραήλ από την Venus Technologies και διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και πιστοποιητικά.

eshop

drk gr

efilogooriginal